O společnosti JETTI, a.s.

Jsme průkopníkem v oblasti výroby zařízení pro povrchové úpravy a atypických zařízení.

S více než třicetiletou historií a vášní pro inovace jsme vybudovali nezastupitelnou pozici na trhu.

Úvod » O společnosti
O společnosti JETTI, a.s.

Jsme průkopníkem v oblasti výroby zařízení pro povrchové úpravy a atypických zařízení

Společnost JETTI, a.s. se specializuje na strojírenskou výrobu. V oblasti strojírenství má již 30letou tradici. Firma, která podle požadavků zákazníka dokáže konstrukčně zpracovat 3D výkresovou dokumentaci a podle ní zhotovit i atypický výrobek. Působnost společnosti je velice široká, mimo Českou republiku zasahuje až do 20 zahraničních zemí.

Více než 30 let
zkušeností v oboru
0

Vlastní konstrukční oddělení
(3D dokumentace)

Neustále zvyšujeme
kvalitu našich služeb

Akreditovaný certifikát
ČSN EN ISO 9001:2016

Předmět činnosti

Konstrukce, výroba a montáž strojů nebo zařízení pro povrchové úpravy a výroba atypických zařízení

Posláním JETTI, a.s.

je na trhu výroby zařízení pro povrchové úpravy a výroby atypických zařízení uspokojovat požadavky našich zákazníků. 
Udržovat na vysoké profesionální úrovni kvalitu našich aktivit. 

Soustředit špičkové pracovníky v oboru činnosti JETTI, a.s. v oblasti vývoje, konstrukce, a výroby, vytvořit podmínky pro jejich odborný a profesní růst a využít jejich invence k upevňování pozice a image JETTI, a.s.

Historie

S více než třicetiletou historií a vášní pro inovace jsme vybudovali nezastupitelnou pozici na trhu

1993

Společnost JETTI byla založena v září 1993 jako společnost s ručením omezeným. Provoz a výroba byla započata 1.1.1994 s cca 50ti zaměstnanci. 

Od prvního roku existence firmy Jetti s.r.o. byla převážná část produkce exportována. Část výrobních kapacit byla využita pro další nově vzniklé firmy z blízkého okolí, které vznikly jako „inženýrské“ a neměly vlastní výrobní kapacity.

1994

V roce 1994 firma prvně investovala do rozšíření výrobních možností. Bylo přistaveno jedno patro administrativní budovy, postavena nová lakovna a plachtová skladovací hala.

1995

Od roku 1995 má firma vlastní konstrukční oddělení, které prošlo za těch 30 let také obrovským vývojem. Dnes je již veškerá technická dokumentace kreslena 3D technologií.

V červenci 1995 byla Jetti s.r.o. převedena na akciovou společnost a změnila název na JETTI, a.s. Pod tímto názvem působí společnost dosud.  

1999

Následně byla postavena další výrobní hala a další administrativní prostory ( 1997 – 1999 ).

V roce 1999 zahájila firma certifikaci podle ISO a v roce 2000 tento proces ukončila a získala certifikát podle ISO 9001.

Po celou dobu své dosavadní existence společnost poměrně silně investovala, protože bylo nutné dobudovat výrobní i kancelářské prostory a doplnit výrobní technologii.

2008

Jako zatím poslední velká stavba byla postavena další výrobní hala ( 2007 – 2008 ), tentokrát vlastními silami.

2018

V roce 2018 vstoupila do JETTI, a.s. firma STROJNÍ MONTÁŽE s.r.o. jako jeden z vlastníků společnosti. A dále se pokračovalo v investicích a rozvoji společnosti. 

2022

Od roku 2022 firma klade velký důraz i na enviromentální stránku své činnosti.

Ekologie a úspora energií mají pro naši společnost nemalý význam a jsou pro nás velmi důležité. V rámci energeticky úsporných opatření byly realizovány následující projekty: instalace fotovoltaické elektrárny, zateplení budovy, výměna oken, pořízeno úsporné osvětlení výrobních hal a v neposlední řadě pořízen energeticky úsporný fiber laser TruLaser.

2024

V současné době má firma dobudovány výrobní prostory sestávající ze čtyř výrobních hal, vlastní lakovny, skladovací haly a venkovního prostoru. Všechny haly jsou zajeřábovány. Manipulační jeřáb je i na nádvoří. Nyní JETTI, a.s. zaměstnává přes 50 zaměstnanců a umožnuje brigády a praxe mladým zájemcům.

Průběžně se obnovuje a inovuje výrobní technologie. Ohraňovací lisy, CNC stroje, CNC vysekávací lis – Boschert byl ve své době naprostou jedničkou ( 2000 ). Dále svářecí technologie, laserové pálení. V neposlední řadě jdou také investice na obnovu a modernizaci výpočetní techniky. 

Ekologie

Ekologie a úspora energií

Ekologie a úspora energií mají pro naší společnost nemalý význam a jsou pro nás velmi důležité. V rámci energeticky úsporných opatření byly doposud realizovány následující projekty:

REFERENCE

Naši spokojení klienti